Реєстратура поліклініки : 068-3315957
Консультації професорів : 097-4229482
Діагностичний центр Здоров'я : 096-1469228

    Багатопрофільне хірургічне відділення

    Завідувач відділення – лікар-ендоскопіст вищої категорії, доцент кафедри загальної хірургії та післядипломної хірургічної освіти ЗДМФУ Кіосов Олександр Михайлович

    Лікарі відділення:

    Лікар-ендоскопіст вищої категорії Гулевський Сергій Миколайович

    Лікар-анестезіолог, к.мед.н. Зайцев Станіслав Євгенович.

    Останні десятиліття ознаменувалися активним впровадженням ендоскопічних методів дослідження в широку клінічну практику. Швидкий розвиток ендоскопічної техніки, поява різноманітного додаткового інструментарію зробило процедуру ендоскопії більш безпечною, діагностично інформативною, і такою, що легко переноситься пацієнтом.

    В Університетській клініці в діагностичному процесі використовується цифрова відеоендоскопічна система експертного класу FUJINON EPX-4450HD (Японія). Система побудована на базі сучасних технологій і відкриває нові діагностичні можливості, забезпечує високу чіткість і широкі можливості обробки зображень. Зручність експлуатації системи та її ефективність, створюють оптимальні умови як для рутинних ендоскопічних процедур, так і для особливих клінічних ситуацій.

    Відеоендоскопи фірми FUJINON мають неперевершену якість ендоскопічного зображення, навіть при дослідженні дрібних поверхонь слизової і об'єктів розміром з еритроцит, що дозволяє побачити початок ракового процесу на слизовій шлунково-кишкового тракту на стадії повного його вилікування.

    Поширенність венозної патології у сучасному світі, прогресування захворювання, та розвиток ускладнених форм стимулює до пошуків більш ефективних, та  менш травматичних методів її лікування. На сьогоднішній день активно розвиваються ендоваскулярні методи лікування варикозної хвороби.

    У багатопрофільному хірургічному відділенні Університетської клініки проводиться не тільки рання, високоякісна діагностика запальних і пухлинних процесів слизових оболонок шлунково-кишкового тракту, їх патоморфологічна верифікація, діагностика судинної патології але й малоінвазивні ендоскопічні та хірургічні операції:

    Всі ендоскопічні операції та маніпуляції стали можливими завдяки  високочастотному електрохірургічному блоку фірми «BOWA» ARC – 200 (Німеччина), який запезпечує не тільки високу хірургічну якість, але й високий ступінь безпеки і захищеності пацієнта.

    Всі ендоскопічні операції та маніпуляції виконуються без болю під час внутрішньовенної аналгоседації. Це сприяє зняттю страху у пацієнта перед процедурою, пригнічення блювотного рефлексу, що дозволяє лікарю максимально ефективно провести операцію чи лікувальну маніпуляцію, поставити діагноз і провести подальше лікування. Анестезіологічне забезпечення в умовах стаціонару із застосуванням внутрішньовенного анестетика короткої дії, викликає настання сну без фази збудження з наступним швидким пробудженням і відновленням свідомості.

    У відділенні виконуються сучасні малоінвазивні методи лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок за допомогою новітньої методики: 

    Малоінвазивні хірургічні методи лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок характеризуються високою ефективністю, малою травматичністю, відсутністю вираженого больового синдрому, як при відкритих операціях (втручання проводяться під місцевою тумесцентною анестезією), швидким відновлювальним періодом та гарним косметичним еффектом.
     
    Записатися на консультацію Ви можете за телефоном: 097-63-50-262;
     
    096-133-61-88 - Кіосов Олександр Михайлович; 
    066-144-65-44 - Гулевський Сергій Миколайович.
     
    Хочете отримати якісне, повне ендоскопічне обстеження, ефективно і безпечно вирішити Вашу внутрішню проблему? Ми Вам допоможемо це зробити на високому професійному та сучасному рівні!
    Широко використовуються ендоскопічні методи діагностики

    Для діагностики захворювань у клініці широко використовуються ендоскопічні методи діагностики (езофагогастроскопія, бронхоскопія, колоноскопія)

    Fujion EP X4450 HD ( Японія) з двоканальним ендоскопом

    Ендоскопічне обладнання експертного класу Fujion EP X4450 HD ( Японія) з двоканальним ендоскопом -500 серії для видалення поліпів товстої кишки

    Підготовка хворої до операції з видалення поліпів товстої кишки

    Підготовка хворої до операції з видалення поліпів товстої кишки

    Малоінвазивне лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок за допомогою гемодинамічно-консервуючих методів (CHIVA, ASVAL)

    Малоінвазивне лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок за допомогою гемодинамічно-консервуючих методів (CHIVA, ASVAL)

    Радіочастотна термоабляція вен нижніх кінцівок

    Радіочастотна термоабляція вен нижніх кінцівок

    Залишити відгук

    Пацієнтам

    Університетська клініка Запорізького державного медико-фармацевтичного університету.

    Реєстратура поліклініки:
    (068) 33-15-957 з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 18.00.

    Запис на прийом до професорів ЗДМФУ:
    (097) 42-29-482 та в каб.200 поліклініки з 8.00 до 15.30

    Діагностичний центр Здоров'я:
    (096) 14-69-228 з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 15.30.

    Центр комп'ютерної томографії:

    (068) 35-08-726 з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 14.00.

    Приймальня директора:
    (097) 42-29-488 з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 16.00.
    e-mail: cliniczsmphu@ukr.net

    Університетська клініка ЗДМФУ у Facebook

    Університетська клініка ЗДМФУ у Instagram

    Адреса: 69063, м Запоріжжя,
    вул. Академіка Амосова, 83.
    Зупинка транспорту
    "Вул. Базарна"
    Мапа проїзду